Назавжди попрощалися ми з Вами, та в нашій пам’яті лишились Ви навік….

Дата: 02.05.2018 16:11
Кількість переглядів: 1422

   Фото без опису

  30 квітня 2018 року перестало битися серце мудрого і доброго вчителя, який пішов у вічність, у той незнаний, невідомий нікому світ, залишивши пекучий біль, глибоку рану та журбу, світлу пам’ять про себе – Мацюця Федір Олексійович.

Понад тридцять кращих років свого життя Федір Олексійович віддав Воскресенському НВК.  Справедливий, відкритий, чесний і вимогливий, таким його запам’ятають учні, колеги і батьки.

Простий, скромний, працьовитий він був взірцем для інших. Його любили і поважали друзі, керівництво та односельчани. Сьогодні ми в останнє прощаємося з ним, але образ, його справи, пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Він зробив усе – створив сім’ю, збудував дім, посадив чудовий сад. Разом із дружиною виховали двох дітей сина – Сергія та доньку – Олену, виховував чотирьох онуків.

 

Мацюця Федір Олексійович народився 10 лютого 1952 року в с.Лозове. Юнацькі роки пройшли в с.Лозове, навчався в Кінськороздорівській середній школі та після її закінчення, у 1969 році, розпочав свою трудову діяльність старшим піонервожатим у Вербівській середній школі.

З 1970 по 1972 рік служив у лавах Радянської армії.

З 1974 року розпочав педагогічну діяльність на посаді вчителя біології в Новоселівській восьмирічній школі.

А вже з 1978 по 1980 роки будучи у віці 26 років почав працювати директором Новоселівської восьмирічної школи.

З 1980 по 1986 працював у Пологівському райкомі Компартії України.

З 1986 року призначений на посаду директора Пологівської школи №6, а з 1987 року до останнього дня свого життя працював директором Воскресенського НВК.

Мав вищу педагогічну освіту за спеціальністю «біологія». Стаж роботи на керівній посаді – 34 роки, а загальний стаж – 48 років. Мав педагогічне звання вчитель - методист. Нагороджений орденом ІІІ ступеня "За заслуги перед Запорізьким краєм", був лауреатом обласної освітянської премії. Він добре володів теорією і практикою керівництва сучасною школою, компетентний у питаннях педагогіки, психології навчання та виховання дітей. Це був творчий керівник з активною життєвою позицією.

  Завдяки його умінню знаходити спільну мову з учителями, дітьми, їх батьками у навчальному закладі був створений комфортний психологічний клімат.

   Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким, родичам та колегам. У серцях всіх хто його знав назавжди залишиться добра пам’ять про цю славетну людину.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь