День родини

Дата: 17.05.2019 12:35
Кількість переглядів: 1051

     

 

Фото без опису

 

 

 

Сім’я, родина, рід… Який величезний зміст цих слів. В них усе: лагідний материнський наспів, перші кроки і лепетання маляти, теплі бабусині очі, в яких здається освічується вся любов землі, мудрі дідусеві повчання, щастя і горе, любов і зітхання, образи і непорозуміння, будні і свята.

          Ласкавий місяць травень багатий на родинні свята – це День Матері, Міжнародний день сім’ї та День вишиванки.  З нагоди цих свят 17 травня 2019 року в новому парку в центрі села відбулося родинне свято «З родини йде життя людини», яке підготували для своїх батьків учні Кінськороздорівського НВК разом зі своїми наставниками.

       Свято зібрало матерів, тат, бабусь, дітей. Ведучі  повели щиру та душевну розмову про сім’ю, про роль в ній матері та батька, бабусі та дідуся, їх вплив на виховання своїх дітей та онуків. Адже саме в сім’ї, в родині діти черпають той багатющий запас любові, доброти працьовитості, переймають чудові родинні традиції та звичаї. Хорошим доповненням до цієї розмови були поетичні рядки та пісні про маму, про родину, про добро, про Україну, які так тепло дарували своїм рідним діти, виражаючи цим свою любов до них. Свято пройшло в теплому, щирому родинному колі. Нехай же це свято об’єднає нас усіх у найважливішій справі  – вихованні нового покоління, у сподіванні радісного завтра.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь