ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 20.11.2020 10:47
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

День Гідності та Свободи 2020

    Свято приурочене двом революціям, які відбулися в Україні на початку XXI століття й залишили визначальний і незабутній слід в історії. Щороку це відбувається 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

Пам’ятну дату запровадили з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження й донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події, які мали місце в Україні на початку XXI століття.

    Українці вшановують патріотизм і мужність свої співвітчизників, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

   У День Гідності та Свободи українці вшановуватимуть пам’ять загиблих під час Революції Гідності, зокрема, приносячи квіти і лампадки до пам’ятних місць.

   З нагоди свята представники Воскресенської сільської ради вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів пам'ять загиблих Романа Соловйова та Дмитра Шингура.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь