Конференція «Золоте гроно України» - поєднання корисного з приємним

Дата: 29.08.2017 07:58
Кількість переглядів: 841

22 – 23 серпня 2017 року в місті Запоріжжя відбулася конференція – виставка «Золоте гроно України». На даному заході були присутні за запрошенням і представники Воскресенської громади.

Конференція організована інформаційною компанією «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), який реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA)  при фінансовій підтримці Міністерства міжнародних справ Канади (Global A?airs Kanada), а також за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Програма заходу була насиченою: лекції, доповіді, виступи як науковців так і практиків: фермерів, приватних підприємців, представників особистих господарств. Дискусії щодо проблем у вирощуванні, збуту продукції точилися і в конференц – залі, і в павільйонах виставки, і за чашкою кави в перервах між виступами. Вразила виставка великою кількістю експонатів: малина, персики, перець, огірки, помідори, сушка абрикосів та персиків, трав'яні чаї, джеми, мармелади, сири, а також садові інструменти, мінеральні добрива і т.д. Та найбільша увага була прикута до винограду. Його грона чарували присутніх видом, розмірами, смаком. Кожен із гостей міг попробувати на смак виноград різних сортів. В рамках виставки проходили конкурси  «Диво-виноград» (краще гроно винограду) та «Винограй» (краще вино). За результатами оцінки журі, як професійного, так і народного (кожен мав право віддати свій голос за той чи інший сорт винограду, та продегустувати різні види вин) були визначені переможці.

Другого дня учасників чекали надзвичайно цікаві екскурсії до господарств вже відомих виноградарів Загорулько В.В.(Василівський р-н с.Кам'янське) , Карпушева А.В. (м.Запоріжжя), Севериненка В.І. (м.Пологи).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь