Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

Дата: 20.11.2017 08:19
Кількість переглядів: 908

   Фото без опису

    З нагоди свята учора 19 листопада  у сільському будинку культури с.Воскресенки відбувся концерт присвячений усім трудівникам сільського господарства.

    Прийміть найщиріші наші вітання з професійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із вас вагомі здобутки.

   Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими рунами, першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду.

   У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу.

   Бажаємо всім сільським трудівникам міцного здоров’я, радості. Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя.

   Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними.

На святі учасникам вокального колективу "Гармонія" були вручені подяки та солодкі подарунки за сумлінну працю, творчий підхід до виконання своєї справи та за зайняте I місце у районному фестивалі - конкурсу пісенно - поєтичної творчості ім.Ольги Бойко "Злет натхнення".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь