А ви знаєте англійську? Учні Воскресенського НВК вчать її креативно.

Дата: 20.02.2018 08:31
Кількість переглядів: 814

  Фото без опису

 

   У сучасному світі англійська мова є найглобальнішою мовою, мовою бізнесу, науки, освіти, політики, поп-музики і кіноіндустрії. Переконались в цьому учні Воскресенського НВК, провівши тиждень англійської мови.

В понеділок провели судове засідання, запевняючи що англійську повинні вивчати всі. На захист англійської мови виступив Дмитро Карапай, який розповів, що в українській мові є запозичені слова такі, як комбайн, футбол, волейбол, кекс та інше. Українську мову представила Настя Мальченко. Вона задумалася над цим і вирішила провести тиждень англійської мови, щоб зрозуміти, навіщо діти вивчають її і як знають.

У вівторок відбулися веселі перерви. Для старшої та середньої ланки учнів розвісили кросворди на англійській мові. Як же цікаво їх було розгадувати! А для молодших класів було багато ігор, розмальовок та завдань, за які видавали по смайлику.

На середу чекали з особливим нетерпінням, адже був День святого Валентина. На кожній перерві лунала сучасна музика, усі танцювали на дискотеці. Після уроків учням 8-11 класів влаштували свято, на яке завітали Ромео та Джульєтта. А учні 5-Б класу, перевтілившись у янголів-Купідончиків, роздали всім валентинки.

У четвер також були веселі перерви та захід, на якому розповідали, наскільки важливо вчити англійську мову. У п’ятницю діти на святі могли не тільки показати, як вони знають англійську, а також показати свої таланти у співах і танцях. Ось так весело та пізнавально пройшов тиждень англійської мови у нашому НВК.

Даринка Марюха, учениця Воскресенського НВК,

вихованка гуртка «Основи журналістики» БДЮТ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь