Учні Воскресенського НВК ходили по «мінному колу» і змагалися у спритності.

Дата: 06.12.2017 08:20
Кількість переглядів: 762

 Фото без опису 

 

  4 грудня у Воскресенському НВК відбулося свято до Дня Збройних сил України. Брали участь у ньому хлопці  5-7 класів.

  З кожного класу обрали по двоє найсильніших і найвідважніших хлопців. Вони продемонстрували свою спритність і кмітливість у кількох конкурсах. Перший – зав’язування шнурків, у ньому переміг 7 клас. Другий – стройова підготовка, найкраще впорався 6 клас. Третій конкурс – переправа з обручем, найшвидше впоралися 5 та 6 класи. А далі на наших хлопців чекало найважче випробування – перетягування каната. Найсильнішими виявилися 6-класники. Хлопці навіть переправлялися через «мінне коло». У цьому конкурсі перемогу отримали також 6-класники. Останнє випробування було кумедним і цікавим, наші славні козаки із зав’язаними очима знімали прищепки з однокласників. Перемога дісталася 7 класу.

За ходом змагань стежили судді. Вони оголосили, що найгарнішими були учасники з 7 класу, найсильнішими – з 6 класу, а найпрудкішими – 5-класники. Наприкінці свята дівчата привітали хлопців цікавими концертними номерами й подарунками. Глядачі були в захваті від того, як змагались хлопці.

Дорогі наші однокласники, захисники, друзі, брати, татусі, усі чоловіки! Вітаємо вас зі святом. Нехай міцне здоров’я, сила, витримка ніколи не підводять, і завжди у вас буде надійний тил!

Даринка Марюха, учениця Воскресенського НВК. Фото з архіву школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь