Вітання вокалістам Воскресенського СБК!

Дата: 02.11.2017 10:08
Кількість переглядів: 896

 1 листопада 2017 року у розважальному центрі «Юність»  пройшов 16-ий районий фестиваль–конкурс пісенно–поетичної творчості ім.Ольги Бойко «Злет натхнення», у  якому прийняли участь вокальні колективи Воскресенського сільського будинку культури  гурт «Гармонія» з піснею « Ой,ти ніченько», гурт «Імпульс» з піснею « Долиною туман» та сольно виконала пісню « Ягода хмельная» Лідія Миронова. Керівник гуртків Кравцова Людмила Іванівна.

 Життя Ольги  було не довгим, проте багатогранним. Вона писала чудові вірші та дивовижну музику до них. Складала цікаві, влучні  гуморески  для дорослих, та пісні для дітей. Оля була  талановитим культпрацівником: працювала з колективами художньої самодіяльності в районному будинку культури, Чапаєвському сільському будинку культури та Чапаєвській сільській загальноосвітній школі. Була автором цікавих свят, чудово декламувала прозу і вірші та яскраво виконувала пісні.  А ще вона була напрочуд чуйною людиною, надійним другом, цікавим  співрозмовником і справжнім професіоналом…

 Виступи конкурсантів оцінювало  високоповажне жюрі, до складу якого ввійшли: Михайло Шепель – ініціатор заснування фестивалю-конкурсу, приватний  підприємець; Валентина Черненко – директор Пологівського  районного будинку   культури, фахівець  з  вокального та театрального жанрів; Ромео Гаспарян – заслужений працівник культури України; Сергій Титюк – фахівець з вокалу; Станіслав Дяченко – викладач музики та співів Пологівського колегіуму № 1. Головою журі була Марина Діденко – начальник відділу культури і туризму Пологівської райдержадміністрації.

 Була присутня на фестивалі і сестра Олі Бойко Світлана, яка і є ініціатором заснування фестивалю-конкурсу.

 

У номінації «Сучасна популярна пісня»  (вокальні колективи)

гурт «Гармонія» зайняв I місце.

 У номінації «Сучасна популярна пісня» (окремі виконавці)

Лідія Миронова зайняла III місце.

Дипломантом фестивалю став гурт «Імпульс»

 

 Тож нехай і надалі пісні у Вашому виконанні ллються від серця, даруючи своїм численним прихильникам неповторні хвилини пісенної палітри. А успіх та бурхливі оплески супроводжують кожен Ваш виступ.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь