Звітний концерт с.Воскресенка ( Фото)

Дата: 17.10.2017 10:15
Кількість переглядів: 1050

 14 жовтня у сільському будинку культури с.Воскресенка відбувся звітний концерт «Не вмира душі криниця» (керівник-Людмила Кравцова, художній керівник-Олександр Білай)

  Захід був присвячений з нагоди святкування Дня захисника України, Дня українського козацтва та Дня Покрови Пресвятої Богородиці.

  На святі були присутні гості начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марина Діденко, директор  Пологівського районного організаційно-методичного центру Світлана Колісник, сільський голова Воскресенської ОТГ Микола Іванович Гузенко.

  В програмі було представлено творчі виступи колективів: вокального гурту «Гармонія», вокального колективу «Імпульс»,  танцювального колективу «Сюрприз», театрального колективу з театральними мініатюрами «Весілля в Малинівці», «Купуйте стегенця», «Бгання короваю» та окремих виконавців: Віки Панчук з художнім читанням, Ярослава Деркача і Іллі Пузана з козацькими розвагами, Оксани Дмитренко з сучасним танцем, Поліни Гуслістої з піснею «Свято казки», вокального дуету Олександра Корнієнка і Лідії Миронової, Марії Деркач з художнім читанням, Людмили Кравцової з піснею «Небеса навпіл», Лідії Миронової з піснею «Ягода хмельная», Олександра Корнієнка з піснею «Я сумую за тобою» та з пародією на зірок естради. Фінальною була пісня «Українська родина» від зведеного вокального колективу. Ведучими свята були Артур Ващенко і Віра Шингур.

  В фойє закладу працювала виставка робіт місцевих майстрів народного мистецтва.

  На належному рівні пройшов звітний концерт, підвели підсумки за культурний рік. На майбутне ще багато творчих планів наших колективів. Вперше за багато років нашим учасникам художньої самодіяльності було пошито нові костюми.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь