Свято Водохреща в селі Кінські Роздори

Дата: 20.01.2017 10:50
Кількість переглядів: 833

По всій Україні традиційно 19 січня святкують свято Водохреща. Не стала винятком і Воскресенська об’єднана територіальна громада. На мальовничому березі «Нової дамби», що в селі Кінські Роздори,  пройшло святкове дійство.

Настоятель Спасо-Преображенської церкви отець Василій здійснив освячення води. Всіх присутніх привітав зі святом староста с.Кінські Роздори, с-ща Магедово, с. Лозове Зубенко Сергій Іванович.

Після освячення води багато з присутніх виявили бажання окунутися в ополонці. Водохресне купання дає сили на весь рік, змиває усі негаразди, додає бадьорості духу та тілу, заряджає позитивною енергією. Все це можна було бачити і відчути в атмосфері свята.

І хоча купання в ополонці морозного зимового дня пов’язане з певним ризиком, та для недопущення нещасних випадків було організовано чергування медпрацівників та рятувальників ДСНС, які були забезпечені необхідними засобами порятунку людей на воді та для надання першої медичної допомоги

Виконком Воскресенської сільської ради висловлює подяку за проведення свята ПП «Бізон», орендарю водосховища Машко Г.Г., директору ФГ «Ярослав» Шингур Ф.М. та керівнику ДСНС Голінько Ю.В. Завдяки їхній підтримці всі бажаючі були забезпечені польовою кухнею та частуванням, а саме: гарячим чаєм, пловом та шурпою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь