Робимо чистоту спільно

Дата: 05.05.2016 12:48
Кількість переглядів: 711

Фото без описуЗ приходом весни наступає сприятлива пора, щоб взятися громадою за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця.

У період з 28 березня до 29 квітня поточного року в Чапаєвській сільській об’єднаній територіальній громаді оголошено місячник по наведенню чистоти і порядку. Розпорядження про початок місячника з благоустрою підписав сільський голова Микола Іванович Гузенко.

Згідно з його розпорядженням доручено керівникам підприємств, організацій та установ всіх форм власності об’єднаної території, приступити до санітарної очистки та благоустрою прилеглих та закріплених за ними територій. Запропоновано всім жителям громади взяти найактивнішу участь у санітарному прибиранні вулиць, парків, прибудинкових територій, установ, впорядкування кладовищ і меморіальних комплексів, прибирання стихійних сміттєзвалищ та інше.

Будемо ж дбайливими господарями! За доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Тож об’єднання зусиль всіх небайдужих має стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного села.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь