Результати роботи громади за 2017 рік

Дата: 01.02.2018 12:53
Кількість переглядів: 633

Громада  – наш спільний дім, який ми разом будуємо для себе та наших нащадків. Яким він буде, залежить від нас та від нашого бажання до змін на краще.

Ми переходимо до нової форми розвитку. Економічний потенціал та прагнення мешканців до кращого має конвертуватись у гідне та безпечне життя  громади. Наше бачення Воскресенської об’єднаної територіальної громади – це економічно розвинений, екологічно чистий регіон з ефективним використанням природно-ресурсного потенціалу, привабливим інвестиційним кліматом, стійким ростом добробуту і високим соціально-духовним рівнем Ми переконані, що активна та спроможна територіальна громада є запорукою комфортного та безпечного життя громадян. Зростання  громади, її участь у реалізації регіональних проектів сприятиме поглибленню відчуття причетності до економічних процесів у нашому районі.

Ми втілюємо в життя наші плани, та побудуємо економічно розвинену, з привабливим інвестиційним фондом, стійким ростом добробуту і високим соціально–духовним рівнем громаду.      За минулий 2017 рік у громаді завдяки наданої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ, затверджених постановою кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року №200 виконані проекти з  розвитку інфраструктури громади, благоустрою території сіл, капітальних ремонтів. Загальна сума  наданої субвенції складала 4 455 100 грн, та за рахунок місцевого бюджету виконані слідуючі проекти:

Реконструкція мережі вуличного освітлення Воскресенської сільської ради Пологівського району Запорізької області від КТП 33-215 по вул.Центральна с. Кінські Роздори ”  Вартість проекту :218,84тис. грн., з них субвенція -199,00 тис. грн., кошти місцевого бюджету – 19,84 тис. грн.( роботи завершуються згідно з графіком робіт).

Реконструкція мережі вуличного освітлення Воскресенської сільської ради Пологівського району Запорізької області від КТР 32-549 по вул.Центральна,вул. Українська, вул.Миру, вул.Набережна, пер. Космічний в с. Воскресенка. Вартість проекту :280,25 тис. грн., з них субвенція -252,00 тис. грн., кошти місцевого бюджету – 28,25 тис. грн. (роботи завершуються згідно з графіком робіт).

Капітальний ремонт будинку Воскресенського ДЗН Воскресенської сільської ради Пологівського району Запорізькоїобласті за адресою: вул. Центральна, буд.71 с. Воскресенка.  Вартість проекту : 1279,99тис. грн., з них субвенція -382,00 тис. грн., кошти місцевого бюджету – 897,99 тис. грн. (встановлення огорожі, заміна покрівлі, завершуються роботи по облаштуванню території).

Капітальний ремонт будинку ДНЗ "Дзвіночок" Воскресенської сільської ради Пологівського району Запорізької області за адресою:
с. Кінські Роздори, вул. Шкільна, буд.58/ Севастопольська, 26 Вартість проекту :822,98 тис. грн., з них субвенція -718,00 тис. грн., кошти місцевого бюджету – 492,06 тис. грн. ( встановлення огорожі, заміна покрівлі, облаштування території, роботи завершені)

Капітальний ремонт адміністративного будинку Воскресенської сільської ради за адресою: с. Воскресенка, вул. Центральна, 312 Вартість проекту : 1210,06тис. грн., з них субвенція -718,00 тис. грн., кошти місцевого бюджету – 492,06тис. грн.( роботи завершені в повному обсязі).

Капітальний ремонт автомобільної  дороги комунальної власності вул. Коцюбинського від вул.. Матросова до вул.Свобода с. Чапаєвка Пологівського району Запорізької області,  с.Кінські Роздори. Вартість проекту :2199,59тис. грн., з них субвенція -1652,00 тис. грн., кошти місцевого бюджету – 547,59 тис. грн.,( роботи завершені в повному обсязі).

Придбання шкільного автобуса Воскресенською сільською радою Пологівського району Запорізької області Вартість проекту : 1700,00тис. грн., з них субвенція -869,10 тис. грн., кошти місцевого бюджету – 830,90 тис. грн.., з яких – 30,9 тис. грн. місцевий бюджет та 800,00 тис. грн. фінансова допомога ТОВ Агрофірма «Батьківщина».

На сучасному етапі провідну роль у довгостроковому соціально-економічному та просторовому плануванні розвитку територій грає містобудівна документація, яка визначає особливості та напрямки використання територіальних ресурсів, режими забудови територій та землекористування, прогнозує інвестиційну спроможність територій, встановлює функціональне призначення територій, передачу (надання) земельних ділянок із земель державної або комунальної власності у власність чи користування фізичним та юридичним особам для містобудівних потреб тощо. На даний час в ОТГ ведуться роботи по виготовленню генеральних планів с. Воскресенска, с.Кінські Роздори та селища Магедове. Результатом реалізації проекту буде забезпечення ефективного перспективного планування розвитку громади, раціонального використання земельних ресурсів, створення сприятливих умов для економічного та соціального розвитку ОТГ.

Перед нами – великі плани й важливі завдання.

Успіхів усім нам на цьому шляху!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь