Благодійний марафон до Дня Збройних Сил України

Дата: 20.11.2017 13:25
Кількість переглядів: 836

      За ініціативи обласної координаційної ради учасників Антитерористичної операції та за підтримки голови облдержадміністрації К.І.Бриля у Запорізькому регіоні стартує третій благодійний марафон до Дня Збройних Сил України.

   Кошти марафону спрямують на адресну допомогу колишнім солдатам, в першу чергу, інвалідам та пораненим, родинам загиблих героїв, ветеранам, які потребують поліпшення соціально-побутових умов або потрапили до складної життєвої ситуації. Також планується підтримати проекти із увічнення пам’яті наших захисників, військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки молоді, вивчення національних військових традицій.

Використання коштів марафону, які надійшли на розрахунковий рахунок від підприємств, установ, організацій, жителів області, відбувається за територіальним принципом, у межах надходжень від міст, районів та громад з урахуванням принципу пропорційності.

До участі в обласному благодійному марафоні до Дня Збройних Сил України запрошуються підприємства, організації та установи різних форм власності.

Збір коштів триватиме до Дня Збройних Сил України – 6 грудня 2017 року.

Прохаємо Вас взяти участь в марафоні та зробити благодійний внесок у фонд акції, а також сприяти залученню підприємств, установ, організацій, населення до участі у благодійній справі.

Платіжні реквізити обласного благодійного марафону до Дня Збройних Сил України:

1. Одержувач коштів – громадська організація «Центр «Побратим».

2. Розрахунковий рахунок – 26006300373614 у ТБВВ 10007/0292 Запорізькому обласному управлінні АТ «Державний ощадний банк України».

3. Код ЄДРПОУ 40111109

4. МФО – 313 957.

5. Призначення платежу – участь в обласному благодійному марафоні до Дня Збройних Сил України від (назва підприємства, установи, організації, дані фізичної особи) для (назва району, громади)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь