РОКОВИНИ ЗАГИБЕЛІ РОМАНА СОЛОВЙОВА

Дата: 30.08.2016 13:32
Кількість переглядів: 740

29 серпня минають другі роковини з дня загибелі бійця антитерористичної операції, який поклав життя, захищаючи нашу Батьківщину - Романа Юрійовича Соловйова.

Роман Юрійович Соловйов народився 09 березня 1994 року на Полтавщині. Коли хлопцю виповнилося 5 років, разом з мамою переїхав до нашого села. Дитячі роки та перші шкільні кроки тісно пов’язані з нашим селом.Та в житті іноді трапляється не так як мріється. Доля розпорядилася так, що шкільне життя продовжилося  в інтернатах Бердянська та Запоріжжя. А по закінченні Приморського ліцею для дітей-сиріт, він  здобув професію автомеханіка та газозварника.

Відклавши плани про трудову діяльність на деякий час, хлопець пішов служити до лав Збройних сил України. По закінченню служби дивлячись на скрутне економічне становище в Україні, він прийняв рішення про подовження служби за контрактом в Дніпропетровській області в 93-й механізованій бригаді.

До цього його спонукало велике бажання визначитися в цьому житті, досягти успіхів у військовій службі,  мати власне житло, але самим найбільшим його бажанням було те, чого він не мав всі ці роки: міцна дружна родина.

29 серпня 2014 року будучи у віці 20 років загинув Роман Соловйов виконуючи військовий обов’язок під час проведення антитерористичної операції під Іловайськом Донецької області. Ворожа куля забрала життя у юнака який так і не встиг повною силою здійснити свої мрії, долюбити, почути сміх своєї дитини та відчути повноту людського щастя. Він поклав своє життя щоб все це було у нас, за мирне небо над головою.

Указом Президента України № 873/2014 від 14 листопада 2014 року, «за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність III ступеня» (посмертно).

Ми переконані, що Роман назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та величезної любові до України.

Він віддав своє життя за наше майбутнє! Вічная йому пам’ять і слава! Герої не вмирають!

Нагадаємо, що у травні минулого року на Чапаєвському НВК, де навчався Роман відкрито пам’ятну дошку.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь