Ювілей танцювального колективу «КВІТЕНЬ»

Дата: 28.04.2017 13:58
Кількість переглядів: 989

Фото без опису

22 квітня в Кінськороздорівському СБК відбувся святковий концерт танцювального колективу «КВІТЕНЬ» з нагоди 10 – річного ювілею, який налічував 45 учасників.

Захід пройшов на високому професійному рівні. Глядачам було представлено 23 художні номери. Крім танцювального колективу «КВІТЕНЬ» в концерті взяли участь: вокальний колектив «ДИВОЦВІТ» та танцювальний колектив «СЮРПРИЗ» (с. Воскресенка). Ведучими на заході були Лось Валерія та Ігнатович Владислав, які розповіли глядачам про історію та стилі танців.

Зі словами привітань виступили керівники громади, а саме: сільський голова Гузенко Микола Іванович та староста Зубенко Сергій Іванович, які подарували учасникам святковий торт та пиріг.  Також ювілярів привітали районний депутат Харь Тетяна Василівна та засновник колективу Катиш Тетяна Миколаївна.

На свято завітали колишні випускники колективу: Дудченко Аліна, Захряпа Ангеліна, Покатаєва Світлана, Сур Наталія, Сьомак Анна, які прийняли участь у концерті. Цього року також стали випускниками троє чарівних дівчат: Бадло Ірина, Корягіна Тамара та Харь Аліна. Керівник колективу Дмитренко Оксана Миколаївна привітала випускників та вручила подарунки на згадку.

У фіналі свята на сцену винесли святковий торт зі свічками, право задути свічки надали випускникам.  Після концерту всі учасники ласували солодощами.

Дякуємо глядачам за підтримку, ми завжди раді Вас бачити. До зустрічі на наступних заходах.

                                                                       З повагою: художня рада Кінськороздорівського СБК.                           



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь