«Часи пройшли, роки минули, та ми героїв не забули!»

Дата: 27.10.2017 14:06
Кількість переглядів: 950

Фото без опису

Шановні жителі Воскресенської громади! Дорогі ветерани  Другої світової війни! Сердечно вітаємо вас зі знаменною віхою в історії України — 73-ю річницею вигнання  з України нацистських окупантів.


     Саме день 28 жовтня 1944 року, коли радянські воїни вийшли на вікопомний рубіж-кордон України, став етапною, знаковою сторінкою у найжорстокішій в історії людства війні, вінцем і результатом подвигу всіх, хто в ті неймовірно тяжкі дні та ночі ніс волю і життя українській землі. Всіх, хто незалежно від національності, вважав її, рідною, по-синівськи її любив і  жертвував заради неї своїм життям.

 Ми вклоняємося і віддаємо данину синівської поваги і вдячності живим і полеглим у кривавих боях тієї війни ветеранам за їхній безприкладний героїзм і воїнську доблесть.
 Ми складаємо шану підпільникам і партизанам за незламну стійкість і героїчний опір окупантам.

 Ми щиро вітаємо з Днем визволення України всіх тих, хто пережив відчай і  приниження окупації.  Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до України, зразком витримки, мудрості та терпіння, щирої віри у непорушну єдність поколінь у щасливе майбутнє нашої Незалежної держави.


Доземний уклін ветеранам та вічна наша вдячність —

 живим і полеглим!


Слава Україні! Слава її героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь