Про збереження об'єктів електропостачання

Дата: 15.11.2017 14:21
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

За повідомленням ПАТ «Запоріжжяобленерго», останнім часом кількість випадків викрадення кабелю зв’язку з телефонної кабельної каналізації, зрізання та крадіжки металевих кутників і проводів з опор повітряних ліній електропередачі, трансформаторного масла   та іншого обладнання електричних мереж набуло масовий характер і має тенденцію до зростання. Підприємство занепокоєне ситуацією, що склалась, та попереджує про недопущення цих правопорушень.

Відповідно до чинного законодавства України особи, які здійснили пошкодження або руйнування об’єктів електроенергетики, підлягають притягненню до кримінальної відповідальності та відшкодуванню завданих  підприємству збитків. Зазіхнувши «на копійки», розкрадачі змушені будуть виплачувати значні суми з відновлення пошкоджених електромереж.

Розкомплектовані (розкрадені) об’єкти електропостачання не можуть бути негайно відновлені підприємством через відсутність матеріально-технічних ресурсів та джерел фінансування, що може спричинити тривалі перерви в електропостачанні споживачів, травмування населення (ураження електричним струмом) та інші негативні наслідки.

Шановні жителі  Воскресенської ОТГ, не залишайтесь байдужими!

Про всі випадки виявлення пошкодження електромереж та  електрообладнання, про факти крадіжок або спробу їх здійснення повідомляйте  за телефоном Пологівського РЕМ 2-34-98, та  «102».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь