Пам’ятаємо нашого земляка Юрія Фесенка!

Дата: 01.02.2018 14:23
Кількість переглядів: 713

   Фото без опису

    У Воскресенському НВК багато чудових традицій. Одна з них – вшановувати пам’ять випускника школи Юрія Фесенка, який загинув під час служби в Афганістані. 33 роки минуло відтоді, але його пам’ятають земляки. Щороку напередодні дня народження воїна-афганця у НВК влаштовують спортивні змагання, присвячені йому.

Цього року пам’ятний турнір тривав 2 дні. У перший день відбулися змагання з волейболу, стрільби, силової підготовки, гри в шахи та шашки. Змагалися серйозно і завзято, з азартом. Звичайно, усі добре грали у волейбол, але ж змагання є змагання, тож у запеклій боротьбі визначилися переможці – учні 7 класу, друге місце посіли учні 5-А класу, третє – 5-Б класу, а четверте – 6 класу.

Семикласники тримали пальму першості і в інших змаганнях, зокрема, у шахах та шашках. На шкільній лінійці грамоти за перші місця отримали Максим Господарюк, Таня Кравченко, Данило Жук, В.Кравченко, Владислав Калітенко, Емілія Пащук, Олена Мороз, Ярослав Деркач.

У змаганнях зі стрільби кожен учасник мав змогу зробити 5 вистрілів. Перші місця посіли Вадим Симоненко, Вероніка Дмитренко, Євген Олійник, Поліна Замирайло, Аліна Сапоненко.

Позмагалися школярі і в силовій підготовці. Дівчата качали прес 30 секунд і віджималися від полу, а хлопці підтягувалися та віджималися. Перемогу здобули Аліна Сапоненко, Влад Степаненко.

Наступного дня пройшла урочиста лінійка вшанування пам’яті Юрія Фесенка, на яку завітали воїни-афганці, побратими нашого земляка, сільський голова Микола Гузенко. До присутніх звернувся директор школи Федір Мацюця. На лінійці лунали вірші, присвячені афганцям. На жаль, мама Юрія Фесенка через хворобу не змогла завітати до НВК.

Звичайно, приємним моментом, якого чекали всі учасники змагань, стало вручення кубку. Він дістався переможцям – учням 7 класу. І всі разом потім співали гімн України, фотографувалися. За традицією переможці змагань відвідали могилу Юрія Фесенка.

За інформацією Дарини Марюхи, учениці Воскресенського НВК,

 вихованки гуртка «Основи журналістики» БДЮ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь