«На нашій землі справжні господарі!»

Дата: 16.11.2017 14:37
Кількість переглядів: 1180

   Фото без опису

    У середу в залі Пологівської райради відбулося свято з нагоди Дня працівників сільського господарства, що відзначається в Україні 19 листопада.

  Від імені голови Пологівської РДА Артура Крупського на адресу хліборобів прозвучало багато теплих слів і побажань, а ще – слова гордості за великі досягнення на обласному рівні. Артур Євгенович вручив почесні грамоти і подарунки працьовитим хліборобам.

  За сумлінну працю, високі професійні досягнення та з нагоди Дня працівників сільського господарства Почесною грамотою Міністерства аграрної політики та продовольства України нагороду отримав

Олег Трубілов – директор ТОВ “Агрофірма “Батьківщина”. На момент нагородження Олег Віталійович, нажаль, був у відрядженні, тож йому передали вітальні слова та усі нагороди й подяки.

Подяку голови Запорізької ОДА оголосили Віктору Цукану – директору ТДВ “Любокут”.

  За результатами обласного конкурсу щодо збирання ранніх зернових культур у 2017 році за досягнення найвищих намолотів на комбайнах іноземного виробництва “NEW HOLLAND”

 I місце отримав колектив комбайнових екіпажів: ТОВ Агрофірма “Батьківщина у складі комбайнера Івана Сура, помічника комбайнера Костянтина Малачинського, водія Дмитра Бабака.

  II місце отримали два колективи комбайнових агрегатів “NEW HOLLAND”  з ТОВ Агрофірма “Батьківщина” у складі комбайнера Миколи Рябка, помічника Станіслава Кущака, водія Василя Юрченка, та комбайнера Олександра Іващенка, помічника Андрія Захряпи, водія Олександра Гуслистого.

  Колективи комбайнових агрегатів нагородили Почесною грамотою колегії Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та президії обласного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу, грамотами райкому профспілки і цінними подарунками

Ми пишаємося нашими працівниками сільського господарства!

 

Шана Вам дорогі!

Шана Вам і велике щастя.

Бо заслужили дякі і хвали

Ті ваші руки роботящі.

Благословенна борозна

Вінчайся колосом і цвітом,

Хвала людині трудовій,

Хвала рукам, що пахнуть хлібом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь