Навчальний тренінг від проекту USAID " Підтримка аграрного і сільського розвитку"

Дата: 23.06.2017 14:40
Кількість переглядів: 683

На базі Воскресенської ОТГ 20-21 червня 2017 року відбувся 2-денний тренінг від проекту USAID " Підтримка аграрного і сільського розвитку" проведений громадською організацією "Подільська агенція регіонального розвитку" на тему Стратегія сталого розвитку громади.

Тренінг відбувся з метою навчання представників місцевих громад застосуванню окремих інструментів сільського розвитку на основі лідерства сільських громад з метою підняття їх компетенції та стимулювання до активнішого включення у місцевий економічний розвиток. Учасники тренінгу опанували вміння досягати консенсусу, кооперування та створення партнерства, у тому числі для залучення інвестицій, навичкам переконувати, мотивувати та організовувати інших, працювати в команді.

На відкритті тренінгу до присутніх звернулися сільський голова Микола Іванович Гузенко та голова районної державної адміністрації Артур Євгенович Крупський, які побажали ще більшого розвитку громади, малого підприємництва на селі, створення нових робочих місць, розширення сфери послуг та сільськогосподарського виробництва.

Працівники та представники громади успішно пройшли навчання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь