Воскресенська громада стала учасником інформаційної платформи «Розумне місто» електронне врядування.

Дата: 20.03.2018 15:28
Кількість переглядів: 681

     

Фото без опису

     Воскресенська громада стала учасником інформаційної платформи «Розумне місто» електронне врядування. Виділила кошти на придбання програмного забезпечення «Інвестиційна мапа».

     Метою є створення програмного забезпечення є надання громаді інноваційних інструментів для залучення приватних інвестицій та коштів, донорських програм, що дозволить громадам впливати на динаміку розвитку економіки та досягати сталого ефекту від впроваджених проектів через збільшення надходжень податків та створення додаткових робочих місць.

    Програмне забезпечення включає IC «Інвестиційна мапа» та її інтеграцію з платформою «Розумне місто» із забезпеченням доступу до системи за допомогою мережі Інтернет.

  Завдання IC «Інвестиційна мапа»:

- Спростити доступ потенційних інвесторів до інформації про інвестиційні об’єкти та проекти громади, що полегшує прийняття або донорам попереднього рішення про доцільність інвестування або фінансування проекту;

- Систематизувати дані громади на основі актуальних структурованих даних, які будуть застосовуватись громадою при описі власних інвестиційних об’єктів і проектів та позитивно впливати на імідж громади, які інвестиційно привабливі.

     Інтеграція ІС «Інвестиційна мапа» з Інтернет-платформою «Розумне місто» дозволяє оприлюднювати інвестиційну інформацію на ресурсі до якого мають повний доступ мешканці громади, громадськість, потенційні інвестори та донори.

Бажаємо усім нам прибуткових інвесторів та донорів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь