ЦНАП ІНФОРМУЄ!

Дата: 13.03.2018 15:40
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

 Шановні жителі Воскресенської об’єднаної територіальної громади!

    Центр надання адміністративних послуг Воскресенської сільської ради проводить прийом громадян в приміщенні сільської ради за адресою:с.Воскресенка вул. Центральна, 312. Графік прийому громадян: понеділок, вівторок, четвер з 08:00 до 16:00; п’ятниця з 08:00 до 15:45. Звертаємо увагу що в середу ЦНАП прийом громадян не проводить.

ЦНАП запрошує Вас отримати послуги з реєстрації прав власності на нерухоме майно (кабінет №6), оформлення субсидій та соціальних державних допомог (кабінет №7), реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб, видачі довідок про склад сім’ї, актів обстеження матеріально-побутових умов, видачі архівних довідок для оформлення пенсій(кабінет№8). 

До уваги жителів села Кінські Роздори! Щосереди на території села Кінські Роздори проводиться прийом громадян спеціалістом Центру надання адміністративних послуг Воскресенської сільської ради з питань реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання.

Прохання жителів які мають потребу змінити прописку після перейменування вулиць не зволікаючи звертатися  до спеціаліста ЦНАП. Прийом проводиться в старостаті села Кінські Роздори (приміщення Кінсько-Роздорівської сільської ради) на другому поверсі в інформаційно-громадській приймальні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь