7 березня 2017 року в с. Кінські Роздори відбулось феєричне свято “Міс Роздорчаночка”

Дата: 13.03.2017 15:59
Кількість переглядів: 913

Фото без опису

7 березня 2017 року в с. Кінські Роздори відбулось феєричне свято “Міс Роздорчаночка”. Його провели у відремонтованому будинку культури, що знаходиться в центрі села. Це дійство було спільною працею педагогічного та учнівського колективу школи і працівників будинку культури. Учасницями цього конкурсу були учениці 9-11 класів. А саме: Жук Ірина, Яковлева Анжела - 9клас, Лось Валерія та Закарлюка Аліса - 10клас, Корягіна Тамара та Харь Аліна - 11клас. Учасниці вражали глядачів своєю красою, граційністю, креативністю та вмінням презентувати себе.

У конкурсній програмі були такі номінації: "Представлення себе", "Презентація свого таланту", "Презентація української страви", "Українська вишиванка в сучасному одязі", "Дефіле в сукнях виготовлених із газет і сміттєвих пакетів" та "Дефіле у вечірніх сукнях".

Кожна з учасниць отримала титул. «Міс Елегантність» - Лось Валерія, «Міс Оригінальність» - Корягіна Тамара, «Міс Неповторність» - Закарлюка Аліса., «Міс Чарівність» - Яковлєва Анжела, та «Міс Грація» - Жук Ірина.

Переможницею конкурсу “Міс Роздорчаночка” стала Харь Аліна. Всі учасниці отримали  малинову стрічку, де золотими літерами було вказано її титул, а  переможниці одягли корону  як у справжньому конкурсі краси. Всі учасниці отримали в подарунок солодощі, букети квітів і величезний торт, який передав голова громади Гузенко М. І..  

Атрибути свята і всі подарунки були придбані за кошти спонсорів цього свята: керівництва ОТГ, агрофірми ”Батьківщина”, керівників  СФГ”Ярослав” Шингура Ф.М., ФГ”Марія” Колісника В.О., ПП ”Сальнік” Сальніка О.В. Дякуючи їх підтримці свято було яскравим і феєричним. Радували всіх гостей і жителів села танцювальні номери танцювального колективу “Квітень” під керівництвом Дмитренко О.М.  та вокального гурту “Дивоцвіт” під керівництвом Колісник Л.О.  Хочеться також подякувати сільському старості Зубенку С. І. в організації і підготовці свята, класним керівникам, батькам учасниць, О.І. Черкуну за допомогу в презентації дівчат та Харь Т.В. за організацію, підготовку та проведення свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь