Велоестафета «Єдність в ім’я Перемоги»

Дата: 20.04.2018 15:05
Кількість переглядів: 774

 Фото без опису

      Запрошуємо всіх не байдужих спортивних жителів громади приєднатися до велоестафети «Єдність в ім’я Перемоги» до Дня пам’яті та примирення.

   Метою заходу є розвиток патріотичних почуттів та систематизація діяльності з національно-патріотичного виховання серед молоді, виховання пошани до історичної пам’яті, дбайливого ставлення до національних багатств і рідного краю, привернення уваги до подій Другої Світової війни, пробудження інтересу до подій 1939-1945 років, підтримка ідеї єдності, миру та перемоги.

 

 Старт: 7 травня 2018 року

 с.Воскресенка – о 9.00 від центральної площі – центральне кладовище Група братських і одиночних могил радянських воїнів та пам’ятник воїнам-односельцям– Зірчанське кладовище Група братських могил і одиночних могил радянських воїнів та могила Навроцького М.О. – Героя радянського Союзу. -  Горянське кладовище вшанування пам’яті Соловйова Романа Юрійовича.

с.Кінські Роздори – о 8.00 від центру села Братська могила радянських воїнів та пам’ятник воїнам-односельцям – Братська могила радянських воїнів та пам’ятник воїнам-односельцям (за 10 км від села Кінські Роздори) –  адмін.приміщення Кінськороздорівського старостату  вшанування пам’яті Шингура Дмитра Васильовича.

  Зустріч «Єдності» - біля блок поста о 11.30

 

Координатори акції:

с.Воскресенка – Пузан Роман Сергійович 0504541474

с.Кінські Роздори -  Харь Сергій Петрович 0997188251

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь