Воскресенській громаді держава дасть кошти на 4 проекти

Дата: 14.05.2018 08:52
Кількість переглядів: 1096

Фото без опису

 

  Про це повідомляє інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

У цьому році загальний обсяг державної субвенції для ОТГ по Україні складає 1,9 млрд. грн. У Запорізькій області 36 об’єднаних територіальних громад  мають освоїти 124 млн. 136 тис. 800 грн.

За інформацією Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, на розгляд комісії надали проектні заявки всього вісім об’єднаних територіальних громад на загальну суму державної субвенції 25 млн. 406 тис. 380 грн. З них: Воскресенська ОТГ надала чотири проектні заявки, Петро-Михайлівська ОТГ – три, Берестівська та Новобогданівська ОТГ  – по дві заявки, а Великобілозерська, Комишуваська, Таврійська та Павлівська ОТГ – по одній проектній заявці.

За результатами  засідання членами комісії одноголосно прийнято 15 проектних заявок, що будуть реалізовані за рахунок субвенції з державного бюджету. Зокрема, у Воскресенській ОТГ за державний кошт проведуть  реконструкцію скверу ветеранів ім.Зінченка в с.Кінські Роздори ; реконструкцію мережі вуличного освітлення с. Воскресенка, с. Кінські Роздори; капітальний ремонт автомобільної  дороги комунальної власності с. Воскресенка; реконструкцію приміщення котельні для забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь