Протокол комісії проектних заявок.

Дата: 15.05.2018 13:45
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Сьогодні Воскресенська ОТГ отримала Протокол засідання комісії з підготовки висновків щодо проектних заявок на проекти, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Подані проектні заявки на 2018 рік  Воскресенської громади погодили і надали висновки щодо відповідності плану соціально-економічного розвитку.

Перелік проектів:

  1. Реконструкція сквера ветеранів ім.Зінченко І.К в с.Кінскі Роздори Пологівського району.

  2. Реконструкція мережі вуличного освітлення с.воскресенка Пологівського району Запорізької обл.. в межах КТП 31-194 та КТП 31-330 по вул.Центральна, вул.Гагаріна, вул.Світла, вул.Чкалова, вул.Росяна, вул.Пшенична, вул.Ломоносова 

  3. Реконструкція мережі вуличного освітлення в с.Кінські Роздори Пологівського району Запорізької області в межах КТП 65-217 та КТП 64-426 по вул.Севастопольська, вул.Райська, вул.Центральна, вул.Набережна, пров.Матросова, вул.Широка,вул.Квітнева.

  4. Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул.Центральній від буд.№336 с.Воскресенка Пологівського району Запорізької області.

  5. Реконструкція приміщення котельні для забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони в с.Воскресенка по вул.Залізничній, буд.№13 Пологівського району Запорізької області.

Ці проекти будуть реалізовані не тільки за кошти державної субвенції, а кожен окремий проект має співфінансування 10% від вартості проектно-кошторисної документації коштами місцевого бюджету Воскресенської громади.

Загальна сума державної субвенції складає 3047,9 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь