Виконавчий комітет Воскресенської сільської ради ІНФОРМУЄ

Дата: 25.07.2018 10:56
Кількість переглядів: 1095

Фото без опису

Мабуть, багато хто з вас бачив наяву чи фото з ямами на мосту по дорозі на Воскресенку. Для всіх кого цікавить вирішення даного питання повідомляємо, що міст через річку Конка знаходиться на дорозі місцевого значення , яка з’єднує село Воскресенку з трасою Пологи – Кінські Роздори-Бердянськ.  Проблема проведення та фінансування ремонтних робіт на мосту залежить від 2 причин :

1) дана дорога знаходиться на балансі Запорізької обласної ради, тому проводити фінансування ремонту самостійно з місцевого бюджету  є порушенням законодавства (нецільове використання коштів ), можливе лише співфінансування;

2) відповідно до чинного законодавства для проведення ремонту на мостах необхідна спеціальна ліцензія щодо виконання даних робіт, а в Запорізькій області відсутня організація чи установа, що має подібну ліцензію.  

Дане питання знаходиться на контролі виконкому Воскресенської сільської ради. Було  надіслано звернення до губернатора Запорізької області Бриля К.І., ведуться перемовини з управлінням капітального будівництва про можливість виділення коштів для ремонту в найближчий час в зв’язку з аварійною ситуацією, йде пошук підрядчика, який має ліцензію для проведення робіт на мостах.

Ми розуміємо хвилювання громадян, але , повірте, прикладаємо максимум зусиль для вирішення проблеми, тому що закриття проїзду по мосту не вирішить питання, а , навпаки, ще більше загострить її.

Щиро вдячні за розуміння та терпіння.

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконком Воскресенської сільської ради оголошує про початок процедури громадських слухань по обговоренню проекту Генерального плану селища Магедове Пологівського району Запорізької області.

Проект Генерального плану селища Магедове з графічними матеріалами  знаходиться в земельно-господарському відділі. Всі бажаючі можуть ознайомитись із матеріалами, звернувшись до відділу.

Пропозиції, зауваження приймаються до 27 серпня 2018 року. Звертатися у земельно-господарський відділ Воскресенської сільської ради. Громадські слухання пройдуть в приміщенні ФАП селища Магедове  27 серпня 2018 року.

 

Виконком Воскресенської сільської ради.

 

Фото без описуФото без опису

3,11 Пропозиції щодо охорони навколишнього середоВища, подолання та запобігання Впливу проявів негативних природно-техногенних факторів для поліпшення життєвого середовища.

 

При проектуванні ноВих і розвитку існуючих сільських поселень слід користуватися Вимогами наведеними В розділі 10 ДБН 360-92**.

Генеральним планом передбачені охоронні зони ВздоВж ПДЕ. Визначені санітарно — захисні зони існуючих об’єктів інженерної інфраструктури та діючих підприємств і споруд. Всі санітарно-захисні зони повинні бути обладнані згідно Вимог пп. 5.10, 5.13, 5.14, 5.19, 5.20, 5.26 ДСП 173-96.

3,12 Пропозиції щодо збереження ma охорони нерухомих пам'яток культурної спадщини, територій, що мають статус земель історико - культурного призначення.

Запорізька обласна державна адміністрація своїм листом № 11339/08-24 від23.01.2018 «Про визначення та врахування державних та регіональних інтересів під час розроблення генерального плану та плану зонування території» селища Магедове Пологівського району Запорізької області» зазначила що поблизу селища на відстані 0,775 км розташована пам’ятка археології місцевого значення курган (охоронний 3 1984). але ні в старих, ні в нових межах селища пам’яток археології чи культурної спадщини немає.

Тем не менше необхідним є дотримання вимог Законів України «Про охорону культурної спадщини» і «Про охорону археологічної спадщини».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь