Навчаємося по-новому.

Дата: 20.08.2018 11:42
Кількість переглядів: 1135

Фото без опису

    18 серпня 2018 року в Воскресенському НВК відбулося унікальне в своєму роді дійство – семінар-тренінг «Навчаємося по-новому». Ініціатором семінару стали Воскресенська територіальна громада та Всеукраїнська організація «Платформа «Мудрість Учителя».

Знаковість та важність даного заходу в том, що воно орієнтовано як на Батьків так і Вчителів українських навчальних закладів для формування балансу у взаємодії на рівних «Учитель – Учень – Батьки».

Ініціативна група психологів, коучів, модераторів, психотерапевтів, вчителів, тьюторів, науковців та тренерів, таких як Тетяна Трушевська, Алла Горохова-Торовик, Ольга Ковтун, Наталія Дорошенко та Ольга Юпатіна створили цей семінар-тренінг з ціллю проведення просвітницької роботи щодо нових можливостей та інструментів навчання дітей.

На семінарі-тренінгу могли вдосконалити вміння і знання відповідно до нових освітніх умов учителі, психологи та соціальні педагоги; отримати нові знання батьки щодо гармонізації взаємовідносин в сім’ї; побачити нові перспективи для росту та розвитку адміністрація навчальних закладів.

Актуальна тема сьогодні по емоційному інтелекту, безмежно значима тема дитячо-батьківських відносин, завжди хвилююча тема мудрості учителя – це все не просто обговорювалося, але й практично застосовувалося всіма слухачами семінару-тренінгу.

Даний семінар-тренінг відбувся завдяки меценатству та незмінній підтримці в процвітанні Воскресенської територіальної громади керівництва ТОВ «Агрофірма «Батьківщина».

Ось, що говорить про освітянське майбутнє директор Воскресенського НВК Лазаренко Олександр Сергійович: «На сьогодні колективу дуже важливо оперативно реагувати на зміни та новітні впровадження, які відбуваються в освіті. Чітке усвідомлення, що тільки  у взаємодії Вчителів, Учнів та Батьків можливо досягнути тих вмінь та знань  у сучасному світі. Метою є навчитися взаємодії та практично застосовувати партнерські відносини між усіма учасниками освітнього процесу. Вважаю, що саме  за таких кроків, як сьогоднішній семінар-тренінг, який проводить  Всеукраїнська організація «Платформа «Мудрість Учителя» можливо досягти поставленої мети».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь