Навчаємося по-новому.

Дата: 20.08.2018 11:42
Кількість переглядів: 1115

    18 серпня 2018 року в Воскресенському НВК відбулося унікальне в своєму роді дійство – семінар-тренінг «Навчаємося по-новому». Ініціатором семінару стали Воскресенська територіальна громада та Всеукраїнська організація «Платформа «Мудрість Учителя».

Знаковість та важність даного заходу в том, що воно орієнтовано як на Батьків так і Вчителів українських навчальних закладів для формування балансу у взаємодії на рівних «Учитель – Учень – Батьки».

Ініціативна група психологів, коучів, модераторів, психотерапевтів, вчителів, тьюторів, науковців та тренерів, таких як Тетяна Трушевська, Алла Горохова-Торовик, Ольга Ковтун, Наталія Дорошенко та Ольга Юпатіна створили цей семінар-тренінг з ціллю проведення просвітницької роботи щодо нових можливостей та інструментів навчання дітей.

На семінарі-тренінгу могли вдосконалити вміння і знання відповідно до нових освітніх умов учителі, психологи та соціальні педагоги; отримати нові знання батьки щодо гармонізації взаємовідносин в сім’ї; побачити нові перспективи для росту та розвитку адміністрація навчальних закладів.

Актуальна тема сьогодні по емоційному інтелекту, безмежно значима тема дитячо-батьківських відносин, завжди хвилююча тема мудрості учителя – це все не просто обговорювалося, але й практично застосовувалося всіма слухачами семінару-тренінгу.

Даний семінар-тренінг відбувся завдяки меценатству та незмінній підтримці в процвітанні Воскресенської територіальної громади керівництва ТОВ «Агрофірма «Батьківщина».

Ось, що говорить про освітянське майбутнє директор Воскресенського НВК Лазаренко Олександр Сергійович: «На сьогодні колективу дуже важливо оперативно реагувати на зміни та новітні впровадження, які відбуваються в освіті. Чітке усвідомлення, що тільки  у взаємодії Вчителів, Учнів та Батьків можливо досягнути тих вмінь та знань  у сучасному світі. Метою є навчитися взаємодії та практично застосовувати партнерські відносини між усіма учасниками освітнього процесу. Вважаю, що саме  за таких кроків, як сьогоднішній семінар-тренінг, який проводить  Всеукраїнська організація «Платформа «Мудрість Учителя» можливо досягти поставленої мети».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь