Учні Воскресенського НВК дружньо сходили у похід.

Дата: 26.09.2018 15:33
Кількість переглядів: 972

Фото без опису

  Туристичні походи для школярів – це позаяк добра справа. Тому що кожен такий похід – це не лише час проведений на свіжому повітрі, але й час погомоніти, смачну їжу приготувати та добре пограти.

Всесвітній день туризму - свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв'язків між народами різних країн. У 2012 році Міністерство освіти і науки України, визнаючи туристсько-краєзнавчу роботу однією з найєфективніших засобів формування здорового способу життя, розширення кругозору дітей та юнацтва та виховання моральних якостей молодого покоління, з метою активізації цієї роботи рукомендувало запровадити у закладах освіти проведення Дня туризму.

 Саме такий похід відбувся 21 вересня для учнів Воскресенського НВК до річки Конка.  "День туризму" проводився у вигляді змагань між 5-7 та 8-11 класами на спортивній та туристичній смузі перешкод. Після змагань у спортивній естафеті команди змогли показати свої вміння та навички на туристичних етапах: "Маятник", "Купини" та "Розпалювання вогнища". Від кожного класу були представлені команди у складі 8-ми учнів - для спортивної естафети та 5-ти - для туристичної. Команди почергово долали дистанції на швидкість. Найшвидшими в спортивній естафеті виявилися учні 7 та 10 класів, в туристичній естафеті учні 6-Б та 11 класів.

У поході за допомогою вогню, диму та жару можна готувати, пекти, смажити та коптити різноманітні страви. А приготування їжі на багатті, на відміну від приготування у звичайних домашніх умовах, має свої особливості та потребує певних навичок. Тожу конкурсі "Туристична страва" судійською колегією було визначено найсмачніші страви 5-их та 11-го класів.

Дітям захід дуже сподобався і вони ще довго не хотіли розходитись по домівках. Всі переможці були нагороджені грамотами та цінними призами.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь