Воскресенська громада на ІІІ Міжнародному форумі Інтергації та Кооперації «InCoForum2018».

Дата: 16.10.2018 11:47
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

   З метою активізації децентралізаційних процесів, підвищення спроможності ОТГ до залучення інвестицій та налагодження взаємовигідного співробітництва другий рік поспіль у Запорізькій області з успіхом проходить міжнародний інвестиційний форум інтеграції та кооперації ОТГ і бізнесу «InCoForum2018».

   Впродовж трьох днів з 11 по 13 жовтня у запорізькому виставковому центрі "Козак Палац" Воскресенська громада приймала участь у виставці «InCoForum 2018». На форумі громаду представили сільський голова Гузенко Микола Іванович та заступник голови Мистюк Маргарита Михайлівна.

  Метою участі громади у форумі є представлення інвестиційної пропозиції по створенню Енергоефективної громади, це розвиток екологічно чистої енергетики – будівництво сонячної електростанції.

  На протязі днів роботи виставки громада прийняла участь у панельній дискусії: Альтернативна енергетика – успішний досвід та перспективи розвитку. Своїм досвідом стимулювання розвитку альтернативної енергетики:тенденції та перспективи для України поділилась Олена Скуйбіда к.т.н.,доц..кафедри охорони праці і навколишнього середовища Запорізького національного технічного університету та Крістіан Шьонвізнер, генеральний директор Seraphim Power, співзасновник німецько-української компанії «Стелла-Солар», почесний член німецько-українського форуму (Німеччина).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь