ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВОСКРЕСЕНСЬКОЇ ОТГ ЩОДО СПІВПРАЦІ ПО СОЦІАЛЬНОМУ НАПРЯМКУ

Дата: 12.11.2018 09:55
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

   7 листопада 2018 року, під головуванням заступника Пологівської районної державної адміністрації І.Г. Півень, за участю директора КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Т.М. Терен, начальника служби у справах дітей райдержадміністрації О.В. Полєшко, заступника начальника управління соціального захисту населення Ю.С. Тоцької, голови Воскресенської громади М.І. Гузенка та представників Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося засідання щодо впровадження моделі адміністрування надання послуг із соціальної підтримки населення у Воскресенській ОТГ.

Під час наради були обговорені наступні питання:

  • Про організацію роботи щодо впровадження нових соціальних послуг.
  • Про організацію щорічного проведення внутрішньої оцінки якості соціальних послуг, передбаченого постановою КМУ від 27.12.2013 № 904 «Про затвердження Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг».
  • Про розроблення та затвердження положення про відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Угоди про співпрацю зі службою у справах дітей Пологівської райдержадміністрації.

Рекомендовано Воскресенській ОТГ:

Провести спільно зі службою у справах дітей Пологівської райдержадміністрації, Пологівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управлінням соціального захисту населення Пологівської райдержадміністрації роботу щодо підготовки та укладання Угод про співпрацю та взаємодію в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення.

 

Інформація Пологівської райдержадміністрації .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь