Гарна робота, у якої є добрий результат.

Дата: 10.01.2019 09:13
Кількість переглядів: 1298

   У с. Воскресенка, у будинку побуту, нещодавно розпочали роботу курси крою та шиття.

Курс розрахований в першу чергу на тих, хто дійсно хоче оволодіти мистецтвом крою та шиття, при цьому розуміючи, навіщо йому потрібні ці знання. Трапляється, що, ледве почавши навчання шиттю і навіть записавшись на дорогий курс крою, ми кидаємо вчитися. Але потім, коли раптом знадобиться «довести до розуму» гарну сукню або захочеться пошити собі по-справжньому стильну річ (а не шукати її на ринках чи в бутиках), згадується, що знань же ж у вас не вистачає. Як бути в такій ситуації? Звичайно, вчитися далі! І головне, знайти  викладача.


Навчаючись за допомогою керівник курсів Гуслістої Ірини Вікторівни  діти, які відвідують курси,  мають можливість задавати питання і радитися з усіх неясних моментів курсу. Для початківців і тих, хто осягає науку шиття вперше, це особливо важливо, тому що спочатку курси крою можуть бути не такі прості, якими здаються.


Матеріали курсу у доступній формі дають всі необхідні знання. Ці уроки шиття підійдуть навіть початківцям - тим, хто ще ніколи не брав до рук ножиці і взагалі не знає, що таке крій. Менше теорії - більше практики! Осягаючи крок за кроком цю корисну науку, дитяча група  з кожним уроком усвідомлює, що сьогодні можете більше, аніж учора, і мало-помалу вони стають справжніми профі.

Але незважаючи на непросту науку крою та шиття вже є гарні роботи та досягнення -  пошиті задля власного використання Новорічні шапочки, фартушки, наволочки та спідниці для танців. Дитяча група на заняттях дуже уважна, бо можливо для когось ці курси стануть першою путівкою до життя, а можливо хтось з них стане знаменитим модельєром та відомим на весь світ.

 

Всіх бажаючих, хто має бажання та можливість  навчатися звертайтеся до Гуслістої Ірини Вікторівни за ном.тел.0505309755.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь