Обласний конкурс солістів - вокалістів та вокальних ансамблів "Чернігівські зорі 2019"

Дата: 04.03.2019 12:41
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

З метою відродження та пропаганди кращих зразків української та світової пісенної творчості, підвищення рівня виконавчої майстерності та сценічної культури, виховання естетичних смаків молоді, популяризації родинних традицій, активізації культурно-мистецького життя у смт Чернігівка 2 березня відбувся відкритий обласний конкурс солістів-вокалістів та вокальних ансамблів «Чернігівські зорі-2019».

Захід, у якому крім господарів заходу прийняли участь колективи та виконавці з Гуляйпільського, Оріхівського, Токмацького, Бердянського, Більмацького та Пологівського районів, проводився за підтримки управління культури і туризму Запорізької обласної державної адміністрації, комунальної установи «Обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради, Чернігівської районної державної адміністрації та Чернігівської районної ради.

Активну участь взяли і колективи Воскресенської громади. А саме: вокальний гурт «Гармонія» Воскресенського СБК(керівник Кравцова Л.І.) і вокальний колектив «Дивоцвіт» Кінськороздорівського СБК(керівник Колісник Л.О.) У номінації солісти – вокалісти виступили Людмила Кравцова, Людмила Колісник та Лідія Миронова. Всі учасники конкурсу отримали подяки за участь. Переможців та призерів нагородили пам’ятними відзнаками та дипломами організаторів фестивалю. Вітаємо земляків з черговими творчими здобутками та дякуємо за плідну роботу по збереженню народного мистецтва.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь