Озеленення прибудинкової території навчальних закладів Воскресенської ОТГ

Дата: 01.04.2019 15:11
Кількість переглядів: 912

Фото без опису

          Благоустроєна територія позитивно впливає на виховання і навчання дітей. В учнів виховується любов до рідної природи, до навколишнього світу, виникає потреба захоплюватися красою . Учні відчувають себе єдиним цілим з природою. НВК для села – соціально-культурний центр. Озеленення пришкільної території має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу та диму в повітрі, відіграють роль своєрідного фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість і ступінь рухомості повітря, а також мають значний вплив на здоров’я школярів та мешканців села.

             У ході регіонального проекту  «Вирости дубочок для синів та дочок» триває акція по озелененню території школи та села. 1 квітня  учні Кінськороздорівського НВК долучилися до акції та посадили дерева та кущі, які люб’язно  надало Пологівське лісництво.

             Цього ж сонячного дня учні та вчителі Воскресенського НВК,  на місці колишнього сміттєзвалища,  створили нову зелену зону. На пришкільній території висаджено більше  п’ятидесяти садженців липи та берези .

           Сподіваємося, що такі акції по озелененню території громади стануть традицією.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь