Дитячі майданчики

Дата: 02.04.2019 14:59
Кількість переглядів: 1168

Фото без опису

     Дитячі вуличні майданчики - це найкращий засіб направити невгамовну дитячу енергію в правильне русло і забезпечити оптимальне поєднання «приємного» та «корисного».

    Створили таке місце і у Воскресенській громаді, де батьки могли б спілкуватися з дітьми і між собою на свіжому повітрі, а діти при цьому грати на дитячому майданчику зі своїми однолітками, а не сидіти перед телевізором чи комп’ютером.
      Днями у с.Воскресенка по вул.Центральна та у с. Кінські Роздори   на перехресті вулиць Бердянська та Мічуріна було відкрито майданчики для дітей. Придбання та встановлення дитячих ігрових майданчиків профінансовано за кошти місцевого бюджету в розмірі  342 тис. 923  грн, згідно з Програмою соціально-економічного розвитку Воскресенської ОТГ.         Створення відповідних умов для активного відпочинку дітей,та налагодження соціальних зв’язків між жителями громади та покращення благоустрою сіл. Проблема на вирішення якої спрямований проект: покращення розвитку та здоров’я наших дітей – майбутнього покоління України; створити сприятливі умови відпочинку для матерів та дітей; покращення спортивних та розумових навичок дітей.
Їх встановлення суттєво покращить благоустрій населених пунктів громади. Цей проект буде спонукати нас усіх у впровадженні нових ідей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь