Дитячі майданчики

Дата: 02.04.2019 14:59
Кількість переглядів: 1150

     Дитячі вуличні майданчики - це найкращий засіб направити невгамовну дитячу енергію в правильне русло і забезпечити оптимальне поєднання «приємного» та «корисного».

    Створили таке місце і у Воскресенській громаді, де батьки могли б спілкуватися з дітьми і між собою на свіжому повітрі, а діти при цьому грати на дитячому майданчику зі своїми однолітками, а не сидіти перед телевізором чи комп’ютером.
      Днями у с.Воскресенка по вул.Центральна та у с. Кінські Роздори   на перехресті вулиць Бердянська та Мічуріна було відкрито майданчики для дітей. Придбання та встановлення дитячих ігрових майданчиків профінансовано за кошти місцевого бюджету в розмірі  342 тис. 923  грн, згідно з Програмою соціально-економічного розвитку Воскресенської ОТГ.         Створення відповідних умов для активного відпочинку дітей,та налагодження соціальних зв’язків між жителями громади та покращення благоустрою сіл. Проблема на вирішення якої спрямований проект: покращення розвитку та здоров’я наших дітей – майбутнього покоління України; створити сприятливі умови відпочинку для матерів та дітей; покращення спортивних та розумових навичок дітей.
Їх встановлення суттєво покращить благоустрій населених пунктів громади. Цей проект буде спонукати нас усіх у впровадженні нових ідей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь