Добровільна пожежна команда

Дата: 06.09.2019 09:36
Кількість переглядів: 1003

Фото без опису

   У рамках ініціативи «Вдосконалення цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах України», яка розпочалась у січні цього року за підтримки програми «ULEAD з Європою»,             3 вересня у Запорізькій області відбулася  сесія менторінгу з розробки планів безпеки для спеціалістів з відібраних ОТГ. Організатором візиту є Асоціація добровільних пожежних команд Республіки Польща у партнерстві з Головним управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізької області та п’ятьма об’єднаними територіальними громадами: Оріхівською, Комиш-Зорянською, Гуляйпільською, Широківською та Воскресенською. Проект реалізується за підтримки програми «ULEAD з Європою».

  5 вересня робочий візит менторів відбувся до Воскресенської  ОТГ з метою деталізації розроблених планів. Гості відвідали майбутній Центр безпеки громадян. На сьогоднішній день ведеться реконструкція колишнього приміщення котельні в с. Воскресенка для розміщення добровільної пожежної команди, яка вже пройшла навчання.

   Завдячуючи польським колегам, добровольці мають можливість перейняти досвід, і в майбутньому мешканці ОТГ матимуть свій надійний захист – добровільні команди, які разом із державними пожежно- рятувальними підрозділами стануть надійним щитом для жителів від  пожеж та надзвичайних ситуацій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь