День Соборності України

Дата: 22.01.2020 13:58
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

 

Шановні жителі Воскресенської об’єднаної територіальної громади!

       День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.

       Ті історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї.

       Для кожного громадянина України настав час усвідомити себе повноцінним господарем держави – вимогливим до влади, втім непасивним у своїх очікуваннях, а діяльним для власного добробуту.

      Вітаючи вас з Днем Соборності України, бажаю міцного здоров’я, миру, щастя, нових досягнень на благо рідного краю та України!

 

 

Голова Воскресенської сільської ради                               Микола ГУЗЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь