З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!!!

Дата: 19.06.2020 10:21
Кількість переглядів: 901

Фото без опису

Шановні медичні працівники!

 

        Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати Вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя людини.

Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика, проте медичну галузь по-різному оцінюють у суспільстві: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики. Проте, незважаючи ні на що, для лікаря понад усім стоїть пацієнт — його здоров’я і повноцінне життя.

    У Ваших руках — складна і відповідальна справа. Сподіваємося, що Ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед Вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а  Ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю суспільства. Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше.

Сердечно бажаємо Вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків. Нехай благословенними будуть Ваші дороги, радують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло.

 

 

Сільський голова                                               Микола ГУЗЕНКО

 

З повагою, в.о. директора

КНП «Воскресенський ЦПМСД»                              Інна ДОБРЯК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь