З Днем села!

Дата: 26.06.2020 14:20
Кількість переглядів: 1819

Фото без опису

З Днем села, магедівці!!!

 

   За традицією,  яку започаткували 2017 року у Воскресенській ОТГ, сьогодні у с.Магедове мав би відбутися святковий концерт присвячений Дню села. Та через складну епідеміологічну ситуацію в країні  всі культурно – масові заходи скасовано.

  

    Станцію Магедове  засновано в 1904 році  на щойно збудованій лінії Катерининської залізниці. В цей час з'являються перші поселення. Активно заселяти село почали в 1939 році.  

     На даний час  у с. Магедове проживає 130 осіб. З них 63- жінки та 67 – чоловіки. Наймолодшій жительці Рябчук Дані Романівні (2018 р.н.) - 2 роки, а найстаршій Курган Ганні Терентіївні (1928р.н.) - 92 роки.  Ця мужня жінка все життя важко працювала та  виховала  трьох дітей.

    Магедове славиться  родинами , у яких народжуються двійнята, серед них:  сім’ї Москаленко, Тарасевич, Москалькові, Реви, Міхайлові, Машко, Бутенко, Баранові, Плющакові, Таряник, Данилець, Калітенко.

  

    Шановні жителі с.Магедове! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого свята — Дня села. Свята, яке відзначають усі його жителі, котрі в ньому народилися, виросли і працюють на його благо.

   У такий радісний день бажаємо Вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Нехай усі починання приносять лише користь громаді та розбудову вашого населеного пункту.

    Зичимо, аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед мешканців вашого прекрасного села.

                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь