Міст відновлено

Дата: 07.08.2020 09:52
Кількість переглядів: 1899

Фото без опису

Рух   усіх транспортних засобів та пішоходів  через мостову споруду  на автомобільній дорозі С081405 /О081491/ – Воскресенка, км 0+488  відновлено повністю!

   Враховуючи неодноразові звернення голови Воскресенської сільської ради  Миколи Гузенка , щодо аварійного стану мостового переходу на автомобільній дорозі С081405 /О081491/ – Воскресенка, км 0+488, в поточному році фахівці ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приділили увагу відновленню цієї споруди. Перебуваючи у Пологівському районі з робочим візитом голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін ознайомився з відновленим після ремонту мостовим переходом на автомобільній дорозі С081405 /О081491/ – Воскресенка. 

     Директор ДП «Місцеві дороги Запорізької області» Геннадій Тімченко повідомив, в рамках укладеного договору проведені роботи із розбирання плити проїзної частини прогонової будови та ригелів аварійного мосту. Після демонтажних робіт було виконано армування балок прогонових будов та каркасів для підсилення опор і ригелів. Далі було виконано роботи зі встановлення опалубки та бетонування підсилюючого поясу опор та ригелів. Після набуття монолітного залізобетону нормативної міцності було виконано роботи з армування та бетонування балок прогонових будов та плити проїзної частини. По закінченню робіт по відновленню прогонових будов з монолітного залізобетону, було виконано гідроізоляцію та влаштовано асфальтобетонне покриття.

     Голова Запорізької ОДА завітав  і до Центру надання  адміністративних послуг Воскресенської сільської  ради,  де запитав про перлік адміністративних  послуг, які надає Центр та познайомився із працівниками ЦНАПу. Згідно штатного розпису там працює  п’ять осіб: начальник – адміністратор відділу та чотири спеціалісти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь