12 грудня у Воскресенській сільській раді відбувся навчальний семінар

Дата: 14.12.2016 16:04
Кількість переглядів: 749

12 грудня 2016 року у Воскресенській сільській раді відбувся навчальний семінар «Функціональні можливості інтерактивної платформи «Відкрите місто» для працівників Воскресенської сільської ради в рамках проекту «Відкриті громади – забезпечення ефективної комунікації в розвитку громад Запорізької області».

Про роботу інтерактивної платформи "Відкрите місто" розповіли тренер-консультант Оксана Дроздовська, модератор інтерактивної платформи "Відкрите місто" Ія Ланіна. Експерт із моніторингу Стародуб Валентина Іванівна провела анкетування учасників семінару щодо рівня знань про роботу з інтерактивною платформою "Відкрите місто". Учасники семінару активно цікавилися, як працювати з платформою, висловили пропозиції щодо додавання нових проблем до списку, характерних саме для ОТГ. 
До інтерактивної платформи "Відкрите місто" у 2016 році  вперше долучилися ОТГ із 4 областей України, в тому числі, із Запорізької. Запорізька область є лідером в Україні за кількістю органів місцевого самоврядування, які підключені до "Відкритого міста" - 6 міст (Запоріжжя - з 2013 р., Приморськ, Енергодар, Мелітополь, Вільнянськ, Молочанськ - з 2016 р.) і 2 об'єднані територіальні громади (Воскресенська і Веселівська).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь