Урочисте відкриття консервного цеху в селі Кінські Роздори

Дата: 22.08.2017 16:04
Кількість переглядів: 763

Сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом «Злагода-2015» у селі Кінські Роздори Пологівського району за фінансової та методологічної підтримки проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» налагоджено випуск консервів.

Завдяки придбаному обладнанню (автоклав, морозильна камера, півавтоматична закатувальна машина, м’ясорубка промислова, бланширователь, ванна мийна, столи обвалювальний, формувальний та обробний) селяни отримали міні-цех з переробки м’яса та риби на консервну продукцію по повному циклу.

Наразі кооператорами освоєно виготовлення консервної продукції «Качка у власному соку», «Курка у власному соку», «Тушонка свиняча», «Бички у маслі», «Бички у томатному соусі», «Каша рисова з м’ясом», «Каша перлова з м’ясом». Виробнича потужність міні-цеху – 200 півлітрових банок консервів за зміну.

З нагоди введення в експлуатацію консервного цеху відбулись урочисті збори членів СОК «Злагода-2015». У заході взяли участь начальник Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Артур Юрійович Бойко, координатор міжнародного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у Запорізькій області Геннадій Миколайович Устимов, керівник СОК «ЗЛАГОДА-2015» Володимир Андрійович Порохня, сільський голова Воскресенської ОТГ Микола Іванович Гузенко, староста с.Кінські Роздори, с-ща Магедове та с.Лозове Сергій Іванович Зубенко, представники району та члени СОК «ЗЛАГОДА – 2015».

Всі мешканці села, які взяли участь у заході, безкоштовно отримали консервну й макаронну продукцію власного кооперативу.

М'ясо-рибна консервація стала добрим додатком до раніше налагоджених СОК «Злагода-2015», за підтримки проекту ЄС/ПРООН, виробництв паливних брикетів з рослинних залишків, макаронної продукції та круп.

Джерело: http://zoda.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь