Stop Sexting

Дата: 08.10.2020 16:33
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису

Поряд з усіма позитивними моментами розвитку цифрових технологій та мережі Інтернет, у нашому житті з’явилися  нові небезпечні явища, що пов’язані із цими процесами.

Сучасна молодь не уявляє свого життя без «он-лайну». Інтернет стає в пригоді  під час приготування домашніх завдань,  для спілкування з друзями та пошуку цікавої інформації, але іноді небезпека криється там, де найменше на неї чекаєш.

Відчуваючи себе захищеними діти, спілкуючись з незнайомцями в інтернеті в пошуках нових вражень, не розуміють, як незнайомець у смартфоні може вплинути на їх реальне життя та принести з собою багато проблем. Молодь не завжди розуміє, що повідомлення, зображення або відео, надіслані комусь на телефон чи комп’ютер, не є по-справжньому конфіденційними або анонімними. У будь-який момент вони можуть бути навмисно чи випадково оприлюднені.

На жаль  поняття «секстинг» та «онлайн-гурмінг» зустрічається все частіше і стає розповсюдженим різновидом шахрайства та способом заробити в інтернет просторах.

Саме тому батьки, вручаючи дитині планшет чи новий телефон, мають обов’язково пояснити їй, чому не варто ділитися будь-з-ким особистими фото чи відео. При цьому особливу увагу потрібно звернути на те, що у разі виникнення будь-яких незрозумілих ситуацій, дитина зможе без остраху та сумнівів розповісти про все рідним і отримати захист, пораду і підтримку.

 

Прохаємо Вас бути обачними та обережними!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь