ДО ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ

Дата: 12.02.2021 10:50
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

                Зовсім небагато часу залишилося до свята, на яке з нетерпінням чекають усі закохані - чуттєвого та романтичного Дня святого Валентина.

                      День усіх закоханих святкується вже не перше століття й має дуже романтичну історію походження.  В одній із легенд розповідається, що у 269 році римський імператор Клавдій ІІ готувався до завоювання світу, але його армії не вистачало воїнів. Причиною цього він вважав сімейне життя, яке нібито відволікає солдатів від армії. На думку імператора, одружений легіонер набагато більше думає про те, як прогодувати власну родину, ніж про славу імперії. Тому Клавдій ІІ видав наказ, згідно з яким солдатам заборонялося одружуватися впродовж усієї військової служби.

          Але солдати продовжували одружуватися, попри наказ імператора, а допомагав їм у цьому священик Валентин. Дізнавшись про це, імператор розлютився. Валентина засудили до страти. Трагедія ситуації була ще й  у тому, що і сам Валентин був закоханий в дочку тюремника. За день до страти священик написав дівчині прощального листа, де розповів про свою любов  та підписав його «Твій Валентин».

             Легенда чи правда, але люди по всьому світу продовжують шанувати ім’я святого Валентина . В цей день прийнято дарувати «валентинку» - листівку з освідченням у коханні. Її часто роблять у формі сердечок. Також ці листівки оздоблюють різноманітними квітами, ангелами, голубками, поцілунками.

                 Головними кольорами даного свята є червоний та рожевий. Саме у таких відтінках зазвичай дарують подарунки.

                   Вітаємо з цим чудовим святом, від усієї душі бажаємо, щоб у житті і серці завжди був затишний куточок з чарівним почуттям, яке називається Любов. Саме воно дає нам радість буття, саме воно надає сили для звершення подвигів, саме воно те саме почуття, заради якого варто жити.

                        Будьте щасливі і даруйте щастя іншим.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь