ОГОЛОШЕННЯ !

Дата: 19.04.2021 08:42
Кількість переглядів: 1146

Фото без опису

Оголошення

До уваги пасічників!

 

ТОВ «Агрофірма «Батьківщина» попереджає про обробіток сільськогосподарських рослин, а саме: озимого ріпаку, пшениці озимої  та гороху ярового хімічними засобами захисту рослин на території Воскресенської сільської ради.

Обробіток буде здійснюватися в період з 19.04.2021р. по 15.05.2021р. препаратами «Атрікс», «Канонір дуо», «Дерби» та «Абакус»   IV та III ступеня токсичності (малотоксичний та помірнотоксичний), строк дії токсичності яких становить  20 днів. Звертаємо увагу, що вказані препарати не є токсичними для бджіл та джмелів.

Агрофірма «Батьківщина» просить бджолярів повідомляти про розміщення своїх пасік на території Воскресенської сільської ради в адміністрацію агрофірми.

 

 

 

 

 

Оголошення

До уваги пасічників!

 

ТОВ «Сільськогосподарське науково-виробниче підприємство Батьківщина» попереджає про обробку сільськогосподарських рослин, а саме: озимого ріпаку, пшениці озимої  та гороху ярового хімічними засобами захисту рослин на території Воскресенської сільської ради.

Обробіток буде здійснюватись в період з 19.04.2021р. по 15.05.2021р. препаратами «Атрікс», «Канонір дуо», «Дерби» та «Абакус»   IV та III ступеня токсичності (малотоксичний та помірнотоксичний), строк дії токсичності яких становить  20 днів. Звертаємо увагу, що вказані препарати не є токсичними для бджіл та джмелів.

Товариство «СНВП Батьківщина» просить бджолярів повідомляти про розміщення своїх пасік на території Воскресенської сільської ради в адміністрацію підприємства.

 

 

 

 

 

 

Оголошення

До уваги пасічників

 

ТОВ «Фермерське господарство «Наталі» попереджає про обробку сільськогосподарських рослин, а саме: озимого ріпаку, пшениці озимої  та гороху ярового хімічними засобами захисту рослин на території Воскресенської сільської ради.

Обробіток буде здійснюватись в період з  19.04.2021р. по 15.05.2021р. препаратами «Атрікс», «Канонір дуо», «Дерби» та «Абакус»   IV та III ступеня токсичності (малотоксичний та помірнотоксичний), строк дії токсичності яких становить  20 днів. Звертаємо увагу, що вказані препарати не є токсичними для бджіл та джмелів.

Фермерське господарство «Наталі» просить бджолярів повідомляти про розміщення своїх пасік на території Воскресенської сільської ради в адміністрацію фермерського господарства «Наталі».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь