Святковий концерт «Село моє – моя історія жива»

Дата: 26.06.2021 11:37
Кількість переглядів: 1097

Святковий концерт «Село моє – моя історія жива»

 

      25 червня 2021 року у селі Воскресенка відбувся святковий концерт «Село моє – моя історія жива» присвячений 70-річчю заснування сільського будинку культури та 25-річчя Конституції України. Родзинкою свята стали історичні фотографії, які викликали у глядачів спогади та зворушливі посмішки. Віночок українських пісень переплітався з запальними танцями та влучним гумором. Гості свята отримали море позитиву, на обличчях сяяли усмішки. В приміщенні лунали аплодисменти та щирий сміх.

   Творчому колективу клубу було оголошено подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу культурного життя громади та вручено подарунок.

     На свято завітав колишній голова міста Пологи Корольов Віктор Леонідович. Гість привітав творчий колектив будинку культури, побажав щастя, здоров’я, творчих успіхів, подарував солодкий подарунок та порадував глядачів піснями.

   Вітаємо вас з поважним ювілеєм. Бажаємо вам усім міцного здоров'я та особистого благополуччя, а також нескінченного потоку ентузіазму і чудесних ідей. Нехай робота ладиться, нехай наполегливі старання і спільні зусилля завжди вас підтримують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь