ВАКЦИНУЙСЯ. БУДЬ ВІДПОВІДАЛЬНИМ!

Дата: 17.08.2021 08:45
Кількість переглядів: 1883

Фото без опису

Шановні жителі Воскресенської територіальної громади!

Уже другий рік поспіль увесь світ долає пандемію COVID-19. На жаль, ця хвороба виявилася значно підступнішою, ніж це здавалося ще рік тому. Від COVID-19 та його наслідків потерпають люди в кожному регіоні України - незалежно від віку, статі або професії.

Мешканці нашої громади не є винятком - чимало вже перехворіли або досі хворіють, інколи інфікуючись навіть неодноразово. Свого часу багато хто з нас особисто пересвідчився, як важко подолати цю хворобу та який тривалий час потрібен для реабілітації.

Саме тому загальна вакцинація розглядається наразі як завдання державної ваги і національної безпеки. В Україну завезено достатню кількість якісних та визнаних у світі вакцин, якими українці мають можливість щепитися безкоштовно та у найкоротші терміни.

Але практична реалізація цієї можливості - це питання усвідомленого вибору кожного з нас. Вакцинуючись від COVID-19, ми не лише захищаємо себе та своїх близьких, а й наближаємо час, коли усією країною зможемо повернутися до звичного життя.

Зважаючи на те, що хвороба  не відступила, а світ готується до наступної хвилі пандемії, яку прогнозують вже на початку цієї осені, закликаємо всіх жителів Воскресенської територіальної громади подбати про своє здоров’я і здоров’я своїх близьких та зробити щеплення.

Чекаємо вас у Воскресенській та Кінськороздорівській амбулаторіях

з 8.00 год. до 15.00 год.,

крім вихідних  днів  суботи та неділі.

У разі виникнення будь - яких запитань звертайтеся до свого сімейного лікаря або в.о. директора КНП «Воскресенський центр первинної медичної допомоги»:

0507710228   Штанкевич Сергій Олександрович

0506209286   Мотика Віра Федорівна

0678861501   Кириченко Наталя Федорівна

0505768071   Добряк Інна Миколаївна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь