Етнофестиваль "Легенди степу"

Дата: 13.09.2021 11:37
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

11 вересня 2021 р. у с. Салтичія Чернігівської територіальної громади Запорізької області, на священній горі Оба-Таш, відбувся ІІ Відкритий етнофестиваль «Легенди степу».

Фестиваль «Легенди степу» започатковано з метою збереження, відродження та популяризації багатовікової культурної спадщини та культурного надбання народів Приазовських степів, ознайомлення широких верств населення з унікальністю скіфської доби та популяризації найдавнішої історії України.

Цьогоріч у відкритому етнофестивалі «Легенди степу» брав участь і наш колектив «Вечорниці» Кінськороздорівського СБК Воскресенської територіальної громади (керівник Гатун Ольга Олександрівна).

Учасники колективу отримали масу вражень, адже це було справді феєричне дійство! На фестивалі була створена максимально цікава і розмаїта кількість локацій з автентичним характером і скіфською атмосферою.

Фото без описуФото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь